Mooda ve Son Trendler

2014 Abiye Elbise Modelleri

  • 24 Nisan 2014
  • 2014 Abiye Elbise Modelleri için yorumlar kapalı
  • 7.646 kez görüntülendi.

2014 Abiye Elbise Modelleri

Bu abiye elbise yazımıza da şık sırt dekoltesi ile gözleri kamaştıracak güzellikte bir elbise modeli ile başlamak istiyorum, rengindeki sadeliği ile şık askıları ile davetlerin gözdesi olabileceğiniz bu abiyeyi eminim sizlerde çok beğeneceksiniz..

Beyaz balık etekli tafta yaka ve sırt dekoltesi gümüş işlemeli elbise modelimizi gelinlik olarak bile tercih edebilirsiniz..

Yaka kısmındaki gümüş işlemeleri ile dikkat çeken uzun dar abiye elbise modeli de oldukça şık tasarlanmış abiye bir elbise..

Ön V  dekolteli gümüş sim ve altın sim işlemeli yine beyaz olan iki farklı model abiye elbise tasarımı da yine galerimizde sizlerle birlikte beğenileriniz bekliyor 🙂

Beyaz ve toz pembe tonlarında iki farklı renk ama aynı modelde olan dantel işlemeli ayak dirseğinden sonra bollaşan farklı tasarım abiye elbise modeli de çok şık olarak dikkat çekiyor..

Yan derin yırtmaçlı işlemeli sırt dekolteli kuyruklu sütlü kahve tonlarında ki abiye elbise modeli..

Asimetrik işlemesi ile kırık beyaz renkli abiye elbise modeli de oldukça şık görünüyor..

Mavi beyaz pembe sırt dekolteli abiye elbise modelleri de birbirinden şık renkleri ile cesur ve dudak uçurtan cinsten.. Cesareti yüksek bayan arkadaşlarımız için modern ve şehirli..

Bunun gibi bir çok modeli bir arada görebilmek için galerimizdeki abiyelerimize bakmanızı öneriyorum.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.