Mooda ve Son Trendler

Kırmızı Abiye Elbise Modelleri

  • 23 Nisan 2014
  • Kırmızı Abiye Elbise Modelleri için yorumlar kapalı
  • 5.865 kez görüntülendi.

Kırmızı Abiye Elbise Modelleri

Her zaman için çok sevilen renklerden biri olan kırmızı renk cazibesi ve çekiciliği ile her zaman ön planda olan bir renktir.. Şimdide sizlerle kırmızı abiye elbiselerle birlikteyiz..
çok çekici görünen renk birde abiye elbise olarak tasarlanınca çok şık görüntüler ortaya çıkmış..
İlk modelimiz iki farklı elbiseyi bir arada görebileceğiniz bir görsel, modellerden biri boyundan askılı bel kısmına kadar taş ile işlemeli tül detaylı etek kısmı pilili uzun şık bir abiye elbise, bir diğeri ise boyun ve yaka kısmı işlemeli düzü dar uzun kırmızı abiye elbise oldukça şehirli ve modern bir elbise modeli..
Daha önce pembesini gördüğünüz şimdi ise kırmızısı ile göz kamaştıran sırt dekolteli ve fiyonklu ve işlemeli çok asil ve şehirli bir model..
Kırmızı tafta uzun kollu bel ve kol uçları gümüş işlemeli balık etekli şık bir abiye elbise modeli daha yine galerimizde..
Sırt kısmı çapraz bantlı bel kısmına kadar gümüş işlemeli kuyruklu çok şık bir abiye elbise modeli ilgi çekici çok hoş görünen bir model..
Bacak kısmına kadar dantelli alt kısmı kuyruklu kırmızı abiye elbise modeli..
Yan derin yırtmaçlı gümüş işlemeli çok şık modern kırmızı abiye elbise modeli..
Kırmızı görüntüsüyle tül detaylı altın sim işlemeli çok bir model daha..
Omuz kısımları işlemeli içine dikilen şık işlemeli taytı ile dikkati çeken derin yırtmaçlı çok şık bir elbise modeli de ilginizi çekecek türden.
Sırt dekoltesi ve işlemeleri ile dikkat çeken yan fiyongu olan kuyruklu başka bir abiye modeli..

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.