Mooda ve Son Trendler

Çok Şık Gelinlik Trendleri

  • 09 Haziran 2014
  • Çok Şık Gelinlik Trendleri için yorumlar kapalı
  • 5.601 kez görüntülendi.

Çok Şık Gelinlik Trendleri

Yeni bir son model gelinlik trendleri ile birlikteyiz.. İlk modelimiz arkası dekolteli kolları dantelli kabarık kuyruklu gelinlik modeli arkadan görünümü ile oldukça göz dolduruyor, ön kısmı ise V ve bustiyeri drapeli çok şık ve asil bir model.. Bir diğer modelimiz ise yine çok asil bir görünüme sahip, ön ve sırt kısmında tül dekolteleri olan bustiyer kısmı işlemeli kabarık kuyruklu şık ve zarafet abidesi bir model olarak çok beğeni alacağına eminim, ön ve arka kısımlarını yakından inceleyebilir ve beğendiğiniz taktirde diktirebilebilirsiniz..

İnce askıları ile basit ama çekici bir model daha galerimizde..  İnci işlemeli kabarık ve kuyruklu gelinlik modeli yine tül detayları ile transparan bir görüntü oluşturuyor bu modeli de yakından ve arkadan görerek inceleyebilirsiniz.. İnce askılı göğüs kısmı inci işlemeli balık etekli kuyruklu bir model de galerimizde beğeninize sunulmuş şekilde sizleri bekliyor.. Uzun tül kollu işlemeli duvaklı kabarık gelinlik modern ve 2014 trendlerinden biri.. Tülden yapılmış şapkası dar işlemeli modern gelinlik modeli de farklı  tasarımlardan yana olan ve değişiklikten hoşlananlar için ideal bir model olarak ilginizi çekebilir.. Sırt dekoltesi ve işlemeleri ile kendine hayran bırakacak bir gelinlik modelini ise bir çok yönden görerek inceleyebilirsiniz.. Daha fazlası için galerimize göz atmalısınız..

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.