Mooda ve Son Trendler

2014 Gelinlik Tasarımları

  • 01 Mayıs 2014
  • 2014 Gelinlik Tasarımları için yorumlar kapalı
  • 4.131 kez görüntülendi.

2014 Gelinlik Tasarımları

Evliliğe ilk adımı atacak çiftlerimize günlerini dahada özel kılacak çok şık tasarlanmış birbirinden güzel ve modern gelinlik modelleri ile sizlerleyim bu kezde..

Balık etekli kuyruklu sade şık modern gelinlik modeli etek ucundaki danteli ve yaka kısmı tül ve işlemesi ile şahane tasarlanmış bir model kuyruğu sanki biraz abartılmış gibi ama siz özel olarak tasarlatacaksanız siz dizayn edebilirsiniz o bölümlerini ama model harika görünen bir model kuyruk kısmı dışında.. Sırt dekoltesi dantellerle işlenmiş şık minik fiyonklarla detaylandırılmış.. Eminim sizde çok beğendiniz bu modeli..

Dantel olarak tasarlanmış duvaklı kolları dantelli yine balık etekli ve kuyruklu sırt dekoltesi bele kadar tül olarak tasarlanmış bir başka hoş bir gelinlik modeli de oldukça ilginizi çekecek..

Sırt dekoltesi bele kadar tül dantel ve taş detaylı etek kısmı tül hafif kabarık, ön kısmı yine tül ve dantel olarak tasarlanmış tülden duvaklı ve hafif kuyruklu gelinlik modeli gerçekten çok güzel bir gelinlik..

Boyun kısmı gümüş renklerle bele kadar sırt dekoltesi verilmiş gelinlik modeli de oldukça cesur olsa da çok şık bir model..

Straplez dantel olarak tasarlanmış kuyruklu hoş bir model daha..

Basenin alt kısmına kadar işlemeli straplez alt kısmı tül hafif kuyruklu sırt dekolteli gelinlik modeli.. ve daha fazlası için galerimize bakınız..

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.